Joi 23 Decembrie 2010 Adrian Daminescu, artist al Casei de productie Ovo Music a sustinut un frumos recital urmat de o sesiune de autografe la Esplanada Cora Pantelimon.

Evenimentul a fost organizat de catre Ovo Music, care i-au si produs artistului albumul “Best of”. Ovidiu Komornyik a folosit cuvinte dintre cele mai frumoase la adresa marelui artist Adrian Daminescu, amintind ca Adrian este o voce unica in Romania.

Alaturi de Adrian Daminescu la acest eveniment au fost atat cativa dintre elevii pe care acesta ii pregateste, impreuna cu parintii lor, cat si Carmen Aldea Vlad, prezenta acesteia fiind o surpriza pentru Adrian Daminescu.

Carmen a tinut sa declare ca se afla pe scena intre doua mari valori ale muzicii usoare romanesti, Adrian Daminescu pentru ceea ce face prin colaborarea sa cu acei copii pe care ii pregateste, ajutand viitoarele talente sa ajunga acolo unde este locul si Ovidiu Komornyik prin activitatea sa de producator si nu numai..!! Adrian Daminescu a interpretat cateva dintre cele mai frumoase melodii care se regasesc pe albumul “Best of” produs de Ovo Music, dar si colinde, fiind vremea acestora, acum cand suntem in ajunul Craciunului.

Publicul a fost incantat de prestatia artistului, rasplatindu-l de fiecare data cu meritatele aplauze. Alaturi de Adrian dar si de producatorul albumului, a fost un alt mare muzician contemporan, CORNEL VERBAN care a onorat organizatorii cu prezenta sa.

Surpriza lui Adrian Daminescu pentru toti cei prezenti a fost prezenta in programul acestuia a elevilor sai. Dupa cum multi dintre voi probabil stiti, Adrian pregateste niste tineri spre a ii ajuta sa ajunga niste adevarate voci ale muzicii usoare romanesti.

Fiecare dintre acestia au interpretat una, doua sau trei melodii, spre incantarea publicului care a participat la acest deosebit eveniment. Recitalul s-a incheiat cu o sesiune de autografe, astfel fanii lui Adrian Daminescu dar si iubitorii muzicii usoare romanesti au avut ocazia sa primeasca un autograf pe o fotografie a acestuia, fotografie pe care o primeau toti cei care achizitionau discul “Best of” al artistului ADRIAN DAMINESCU.

FELICITARI dlui.ADRIAN DAMINESCU dar si artistului nostru de suflet,de aceasta data in rol de producator OVIDIU KOMORNYIK, sincere felicitari si mult succes din partea FanClubului Ovidiu Komornyik.