Daca tot este perioada festivalurilor si toata lumea organizeaza evenimente de acest gen, eu ma gandesc ca as putea veni cu ceva nou, interesant in peisajul festivalurilor de vara 2011-un festival de muzica si un altul de pescuit sportiv amandoua in Mamaia, in zona in zona cea mai selecta a statiunii , in mijlocul ei.

Capacitati profesionale, didactice si muzicale am iar in materie de pescuit nu-mi stau multi pescari in fata!!!!!!!

 Lasand gluma la o parte, m-am gandit foarte serios, pentru ca 2010 mi-a oferit posibilitatea contactului direct cu plaja larga a talentelor incepand cu generatia foarte mica de copii si terminand cu adolescentii care cu o pregatire riguroasa pot face fata oricarei competitii de talie nationala si internationale  in materie.

Si ca sa imbinam placutul cu utilul, intentionam sa organizam o  tabara de pregatire si preselectie in vederea obtinerii unor performante de exceptie pentru cei mai talentati dintre candidatii la viitoarele (posturi ) de vedete muzicale.

Suntem in perioada de pregatire a metodologiei evenimentului din vara lui 2011, urmand sa descoperiti pe acest site toate noutatile legate de acest proiect.

 

Tinem legatura , Adrian Daminescu