În scandalul Moculescu sare şi Adrian Daminescu! Acuzat că ar fi intervenit în cea de-a treia căsnicie a compozitorului Horia Moculescu, artistul i-a răspuns dur Marianei şi a aruncat cuvinte vulgare pentru toată lumea. 

Mariana nu s-a speriat. Consternată că Daminescu a vorbit urât unui reporter care îşi făcea datoria, ea a făcut apel la cei şapte ani de acasă ai cântăreţului. Comentariul ei a declanşat însă un puhoi de cuvinte vulgare din partea cântăreţului!

Adrian Daminescu a declarat că nu îl va denigra pe Horia Moculescu şi că Mariana este doar o întreţinută. Artistul a vorbit şi despre Marian Niculescu, despre care a afirmat că este „fostul prieten al lui Moculescu, care a intrat în casă şi a luat-o pe Mariana de nevastă”.

De cealaltă parte, Mariana Moculescu susţine că artistul a încercat să întreţină o relaţie intimă cu ea, dar l-a respins. Femeia spune că va face o plângere penală împotriva lui Daminescu.

O prietenă veche a Marianei, Maria Jose Combo, care a fost martoră mulţi ani la viaţa familiei Moculescu, vorbeşte despre ce se întâmpla în casa Moculescu. Aceasta afirmă că Horia se purta foarte frumos cu Nidia, fiica celor doi, dar că o auzea des pe Mariana vorbind despre viaţa grea pe care o duce alături de pianist.