2005 a reprezentat, pentru Adrian Daminescu, anul salvarii. Artistul venea dupa o perioada neagra, in care singura sa grija era sa ajunga cat mai repede in studio si sa se inchida acolo. Nu-l interesa sa apara in public sau la televizor, ci voia sa fie singur cu gandurile lui. De altfel, creatiile din acea perioada au reflectat exact starile ce l-au incercat: incrancenare, furie, neliniste, dezamagire.

 

Decaderea a inceput odata cu moartea mamei lui Daminescu - in 1997. In acelasi an, se nastea si fetita sa, Ana Elisabeta. Una dintre marile sale dezamagiri a fost, de fapt, ca bunica n-a apucat sa-si stranga in brate nepoata.

Cantaretul avea sa fie lovit, din nou, in 2001, dupa separarea de partenera sa de atunci. Aceasta din urma a decis ca viitorul copilei este in America si a dus-o acolo... Totusi, soarta ii pusese deoparte cantaretului un inger pazitor. Pe Dana. Ea avea sa-l faca sa uite de tot ce inseamna esec si suferinta si sa-i aduca echilibru in viata.

Mariajul cu Dana este cel de-al doilea din viata cantaretului. In 1990, Adrian Daminescu a luat-o de sotie, la Londra, pe Francis Suzane Wocker, fiica ducelui de Essex. Pentru numai doi ani, insa.. De altfel, Daminescu a fost considerat mereu unul dintre cei mai prezentabili barbati din Romania. Dovada - numeroasele doamne care l-au curtat intens, de-a lungul timpului.